Veckans Djur v.32

S:t Bernadshund Saint Bernard

 Djurens Språk/Solöga:

Genom att vara målmedveten når du ända fram.
Min gåva till dig är att visa uthållighet.
Här handlar det om att vara ihärdig och att inte tappa fokus.

Tolkning via EKIM:

Något som är ypperligt att utveckla så är det ihärdighet med att oupphörligt förlåta sig själv och sina medmänniskor när man råkat lyssna till egot och varit fördömande.
Ja, visst får vi självklart reagera vid orättvisor och rent elakheter men vi behöver också se att vi alla gör så gott vi kan efter varje persons förutsättningar.

 ”Förlåt, för de vet inte vad de gör”
Det är enkelt, men inte lätt  ☝️🤪


Med ihärdighet så kommer vi långt och når fram till en frid som är mer värd än allt.


När vi ska handha just egot så krävs verkligen uthållighet då vårt ego, som vi får när vi går ned i en kropp här, GÖR PRECIS ALLT för att sätta snubbelkrok på oss för att hindra oss att nå våra mål och finna lycka, kärlek, frid – att leva den lyckliga drömmen här.


Egot vill oss inte döden, för då dör den själv, utan bara så pass för att hålla oss på mattan och det gör den genom att viska giftiga tankar i vår hjärna som vi då skapar verkligheten utifrån den.

Egots ’mat’ är just våra rädslor av alla former ☝️🤪


Så ge er själva en chans till lycka genom att vara ihärdig att vägra på egots lögner förlåt er själva för att ni trodde på lögnen och lämna över det till Helige Andes omsorg, så kommer ni fram till sist till målet. 😇


Många stenar/demoner kommer det bli att rensa bort, och det är som det är men det går lättare allt eftersom, jag lovar 👍🤗


Håll ut, håll i, var uthållig! 🙏❤️

Stor kram /Chamória

Lämna ett svar