Veckans Växt! v.38

Loppfrö


Växternas Språk/Solöga:
Bejaka livet.
Visdom: Jag är här och nu. Det förflutna är över. Jag lever. Jag är fri att göra vad jag vill. Jag väljer att leva mitt liv till fullo.

Släpp taget och gå vidare .

Tolkning via EKIM:
Många här, även jag tidigare, kände en ursorg eftersom jag såg igenom spelet och lögnerna som människor jag mötte aldrig var ärliga. Det gjorde att jag ifrågasatte varför jag överhuvudtaget var här 🤪
Det resulterade att jag liksom aldrig riktigt LEVDE här, förutom när jag kunde uppleva sann kärlek och glädje 🙌❤️
Har man inte riktigt bestämt sig att leva här så går allt på sparlåga fast den inre Mästaren, Änglar och guider gjort och gör allt för mig. Efter ett idogt processande och läkning – förlåtelse av skuldbelläggande, vilket egot jublar över, så har den djupa insikten infunnit sig djupt i mitt hjärta:
JA, JAG VILL LEVA!!
30 + år har jag praktiserat healing, medialitet, kurshållande och till sist en ”död” (blodförgiftning med bl a akut hjärtsvikt och njursvikt. Låg inlagd 4 månader och fick lära mig att gå igen). JAG LÄRDE MIG ATT JA, JAG VILL LEVA HÄR!! trots falska profeter och medmänniskor styrda av sina egon, men jag i sanning förlåter och min styrka är Jesus Kristus som var med mig vid min sjukbädd – by the way ☝️ han har en sagolik humor 😍
Har gjort min tro på att kärlekens makt är orubblig!!
Så fort gamla minnen eller nutida händelser dyker upp, så förlåt och släpp taget och lämna över till Helige Ande  eller din inre Mästare som gladeligen tar hand om det.


Jag har sagt det förut och säger det igen:
I GÅR ÄR BORTA, I MORGON FINNS INTE UTAN NUET ÄR DET ENDA SANNA EXISTERANDE!
Så tänk kärlek, glädje och frid i dag och i morgon ger dig frukterna att njuta av!
Dagens meditation:
”Jag VILL LEVA här”
”Jag SKA LEVA här”
”Jag LEVER HÄR OCH NU i kärlek, glädje och frid, I Faderns Sonens och den Helige Andes namn.” Amen
🙏❤️😇


Stor kram/Chamória

Lämna ett svar