Veckans Växt! v.39

Poppel


Växternas Språk/Solöga:
Låt din kropp känna glädje.
Visdom: Jag är glad över min kropp. I dag glädjer jag min kropp genom att…….

Se till att din kropp får vad den längtar efter, antingen det gäller att dansa/promenera/vila/få massage mm.

Tolkning med EKIM:
vår kropp är som ett läskpapper på era tankar om era kropp. Det går snabbare innan du tänkt tanken klart så har din tanke registrerats i din kropp.

Jag fick en värdefull lektion om det ämnet när jag var på ett 10 dagars retreat – vipassana meditation, där det går ut på att under total tystnad och intensiv meditation släppa allt som vi inte är vi. Iaktta kroppsförnimmelser utan värdering och gammalt börja släppa. Saker och ting i kroppen blir belyst men får inte näring från egot och den gamla blockeringen släpper!
Jag fick med min inre mästare som uppmanade mig för att se hur kroppen reagerar på subatomär nivå. Jag skulle tänka en mörk tanke om mig själv och Jag hann knappt fatta att jag tänkte den så var det som mitt inre ljus ”klumpade ihop” sig som ett livlöst kluster 😯 När jag sedan iakttog klustret objektivt, som skapats, så löste det upp i strålande ljus igen och det blev strålande flöde och ljus igen.
Att skapa denna blockeringen skapades så snabbt, så direkt! Dessa kluster skapas först i subatomär nivå för att till sist manifesteras, efter tillräckligt många av samma destruktiva tankar, till en fysisk sjuk-dom.
Så vi kan faktiskt inte skylla på någon ”annan” än våra egna tankar om oss själva, vi ber om det själva.


Kroppen är inte vår fiende, den lyder bara våra egna tankar!
Tänk om tänk rätt!

Älska och bekräfta er själva villkorslöst och ta hand om den.

Vi är inte vår kropp men vi har den för att vi ska kunna vara här och släppa gammal skuld, sluta döma och förståelse till att vi är gudomliga själar här på en resa.
Så lyssna på din kropp. Den är vis och vet när den behöver vila för att klara av att rensa ut gifter, och när den behöver rörelse för att hjälpa cirkulationen så att allt flödar lättare.


Så älska din kropp, den är magisk och helt fantastisk att hela sig själv bara den får rätt stöd!

Stor kram/Chamória

Lämna ett svar